Tillsammans är vi starka

Vi har en stark övertygelse om att företag mer än nånsin behöver en reklambyrå som förstår deras affärsutmaningar och hur strategi och kreativitet kan leda till förändring. Det är när vi arbetar nära våra kunder som bästa förutsättningarna ges för att skapa långsiktiga strategier, förstklassig design och spjutspetsig kommunikation.

 
Prism
 
Till alla företag som vill inte ha en bindade marknadsföringsavtal
Sphere
 
Till alla marknadsföringsbyråer och trading företag
Cube
 
Till företag inom fastighetsutveckling
 
 
img
 
Prism
 
 
Till företag som behöver en långsikts marknadsföringsstrategi men vill inte teckna bindade avtal med marknadsföringsbyråer.
läs mer
img
 
Cube
 
 
Till fastighetsutvecklare som vill höja sina fastighetsvärd och avkastning igenom finansiella marknadsföring.
läs mer
 
 
Referenser
 
Aldrin Doudchitzky
 
A43 VD
 
Grymt imponerad över Nortb. De gjorde analys på företaget och kom med en omfattande men väldigt konkret och anpassad strategi för just mitt kafé som var mitt i prick. De har hjälpt mig med min hemsidan, fotografier, sociala medier, fysisk marknadsföring, inredningsförslag på plats samt rådgivning.. Som sagt, verkligen omfattande helhetsstrategi. Jag är imponerad av deras breda kunskap som inte bara vart bred, utan det känns faktiskt som att de har mycket djup kunskap om varje fält som de jobbar med, vilket känns tryggt. De har inte bara ordnat min marknadsföring, Pedro har dessutom gett mig en spark i röven så att jag själv kommit igång med vissa marknadsföringsbitar, så det har bara gjort hela upplevelsen ännu bättre.
 
 
Thomas Bergman
 
GS bygg
 
Service i top, hurtig levering og virkelig kvalitets produkter. Komplett paket med alla strategi anpassad till vårt bransch.
 
 
PORTFOLIO
 
Lite demo om vad vi gör
 
img
 
img
img
 
 
img
Marknadsundersökning, analys, strategi
 
Allt börja från början. Vad är din produkt och vilka är dina kunder? Vad är dina Unik selling points och hur kan du leverera din produkt och sälja den. Vad är bästa strategi för att marknadsföra ditt företag och generera leads? Allt ingår i prism.
 
 
img
Branding/Design, app utveckling, digitalmarknadsföring
 
Vi förberedder allt från logotyper, hemsidor, appar, content och texter, marknadsföringskampanjer, produktfotografering, digitala publikationer, Press releaser osv. Vårt team har en bredd erfarenhet och vi levererar hela marknadsföringspaket med allt klart för 3 månader.
 
 
img
Leverans inom 1 vecka
 
Vi levererar hela paketet färdigt med publikationer, markandsföringsmaterialler och marknadsföringsstrategier och analys inom en vecka. Ditt företag ska inte vara teckna på nåt slågs av bindande avtal. Det är ditt ansvar efter få hela produkt att följa instruktiuoner och publicera materialer.
 
 
MAKE YOUR BUSINESS GROW
 
Kontakta oss idag
 
 
Vill du också utveckla ditt varumärke?
 
Behöver du hjälp med en kampanj eller är det dags att ta ett omtag av ditt varumärke? Vi har stor erfarenhet av att skapa kommunikativa lösningar och hjälper gärna även er!
 
 
Medieplanering
 
Kanalvalsstrategier, Medierådgivning, Medieinköp, Analys, Strategier, Kundprofil, osv
 
SEO / SEM
 
On page / off page, Sponsrade länkar, Webbplatsanalys, sökmotorsoptimering, google ranking, google ads leveraging.
 
Hemsidor & appar
 
Webbproduktion, Webbutveckling, E-handel, reactJS, reactNative appar
 
Digitala medier
 
Företagssida på Facebook, Annonsering på Facebook, Tävlingar/event & arrangemang, Instagram, Snapchat, pinterest, osv
 
Grafisk formgivning
 
Grafiska profiler & logotyper, Annonser & reklamblad, Trycksaker, storformat eller profilering
 
 
Om oss
 
Lönsamhet (Swedish word for profitability) describes us. We do marketing in order to make things…profitable. We use not only traditional marketing, or digital marketing, or branding or all the marketing techniques and strategies that you know, but we developed a thing called…Financial marketing. Complex to explain, time to save. Best way is to contact us and we will analyse your business for free and explain how our products can help your business to be PROFITABLE!
 
Contact Us
 
Address :
Östra Hamngatan 16, 411 09 Göteborg
Phone Number and Email :
+46 031 126-413
[email protected]
 
logo
 
Nortb © 2019 All Rights Reserved